Rakennus­automaatio

Rakennusautomaation korjaukset

Rakennamme uutta rakennusautomaatiota, mutta korjaamme myös vanhaa. Meiltä saa vaivattomasti ja asiantuntemuksella saneerauskohteeseen sopivat, asianmukaiset järjestelmät.

Äkillisessä korjaustarpeessa pystymme reagoimaan nopeastikin. Meiltä löytyy varastosta hyvä valikoima venttiileitä, toimilaitteita ja antureita, jolloin korjaustöissä saatetaan olla jo muutaman tunnin sisällä soitosta. Paikallisena toimijana ketteryys onkin valttejamme.

LVI-säätölaitteiden asennukset
Pielavedeltä käsin

Säätöpaja tarjoaa laadukkaat rakennusautomaation urakointipalvelut kunnille, yrityksille ja taloyhtiöille pääsääntöisesti n. 250 kilometrin säteellä Pielavedestä, tarvittaessa kauempanakin. Meiltä saat tarvittavat laitteistot kokonaistoimituksena. Olemme myös Ouman patneri eli olemme koulutettu Ouman- säätöjärjestelmien asentaja. Suuri osa suomalaisista kiinteistöistä käyttää Oumanin rakennusautomaatioratkaisuja.

Etävalvonta ja pilvivalvomo

Saat halutessasi asentamiimme rakennusautomaatiojärjestelmiin etävalvonta- ja pilvivalvomopalvelun. Tällöin pystymme valvomaan ja ohjaamaan järjestelmää etänä.

Yhteystiedot

PieCoTech Oy
Puustellintie 15
72400 PIELAVESI
Y-tunnus: 3237039-9

Verkkolaskutustiedot
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487) Verkkolaskuosoite: 003732370399